Køb nu og del betaling op med ViaBill

Unica Design samarbejder med ViaBill, hvilket giver dig muligheden for at købe dine møbler nu, og betale over tid som det passer dig.

ViaBill er en af de mest fortrukne fakturabetalingsmetoder når det kommer til e-handel på det europæiske marked, og Unica Design er glade for at tilbyde dig som vores kunde denne mulighed.

Køb nu – betal som det passer dig.

ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online for op til 2.000 kr helt og aldeles rente- og gebyrfrit samt dele betalingen op i små bidder.

Har du brug for at shoppe for mere end 2.000 kr. klarer vi også det!

På den anden ramme på 20.000 kr. betaler du alm. markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.

Hvordan foregår det?
Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill i vores webshop. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde, når du kommer til vores check-out. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 24 måneder. Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank. Du vælger hver måned selv, om du gebyrfrit vil betale inden den 20. i måneden via din netbank. Indbetaler du ikke inden for fristen, trækker ViaBills administrationsservice automatisk pengene på dit kort, så du undgår rykkere. Dette kræver blot, at der er dækning på kortet, og koster kr. 39 i administrationsgebyr pr. månedsbetaling. Ved kreditbeløb over kr. 2.000 tilbydes du en kreditramme på kr. 20.000 til almindelige markedspriser, hvor du betaler 3 pct. af beløbet om måneden via betalingsservice, dog minimum kr. 99,-. Når kreditten er godkendt, giver kreditten dig mulighed for at handle for kr. 20.000 i mere end 1.000 danske webshops. Kreditten udbydes i samarbejde med Sparxpres. Du kan læse mere om priser og vilkår her.

1. Få varerne, inden du betaler
2. Betal, som det passer dig
3. Hurtigt kredittjek

Det med småt
Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standardhandelsbetingelser, som du kan se her.

Hvem er ViaBill?
ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Hørsholm. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel.

Menu

Settings