Møbler 

pr. side
Viser 1 - 21 ud af 108 produkter
 • 2 499,00 kr Leveringstid: 3 - 7 hverdage
  CLASSI Sofabord - Smukt, moderne og udtryksfuld CLASSI Sofabord er den nye klassiker med sine smukke afrundede hjørner og slanke ben i metal. CLASSI sofabord er nænsomt og kærligt lavet i hånden, hvorfor ikke to CLASSI sofabord er ens. CLASSI bordpladen er lavet af det udsøgte sheesham træ belagt med en klar lak, og med bevaring af træets oprindelig...
 • 2 799,00 kr Leveringstid: 3 - 7 hverdage
  ROYAL GOLD - sofabord med et luksuøst look ROYAL GOLD sofabord er lavet i den klassiske rundeform, som aldrig går af mode. Selve bordpladen er lavet i Høj kvalitets MDF og foliet med et marmor tekstur og belagt med et lag Polyresin hvilket giver den dens flotte glatte og højglans marmor look og følelse. Med ROYAL GOLD sofabord får du hele 2 sofabord en...
 • 2 399,00 kr Leveringstid: 3 - 7 hverdage
  PLAN sofabord - Klassisk og minimalistisk PLAN sofabord er designet som det klassiske sofabord med en minimalistisk udtryk. PLAN sofabord er håndlavet i ægte massiv Sheesham træ, med fuld bevarelse af dens mønstre, der gør hvert sofabord unikt. Desuden er sofabord pladen lakeret med et klar træbeskyttende lak, der øger sofabordets levetid.
 • 1 999,00 kr Leveringstid: 2-7 hverdage
  MODA sofabord - Attraktiv og smukt. MODA sofabord er hylde den minimalistiske stil med sine rene linjer og form. MODA sofabord er lavet i en kerne af MDF og en ydre overflade af Egefiner, med bevaret træ åre der gøre hvert bord unikt. MODA sofabord består af 2 border der let kan skubbes ind i hinanden og dermed spare plads. For dimensioner se billedet
 • 1 599,00 kr Leveringstid: 2-7 hverdage
  ODIN sofabord - Massiv, smuk og rund ODIN sofabord er en smuk blanding af solid træ broplade og ben i sort lakeret metal. Hvert eneste ODIN sofabord er håndlavet af ægte sheesham træ og lakeret, hvilket gøre at hvert bord er unik og har sin egen historie.
 • 949,00 kr Leveringstid: 2-7 hverdage
  NINA Spisebordstol - Behagelig med et tydelig præg af retro NINA spisebordstol er en behagelig spisebordstol, der er inspireret af retoren. Dens simple men smukke stil, med det flotte diamantagtig syet ryglæn samt kunstlæder beklædning fremhæver NINA spisebordstol som en luksuøse spisebordstol.  Denne stol sælges kun som sæt med 2 stk. i (Prisen er pr....
 • 6 799,00 kr Produktion og leveringstid: 2-4 uger
  AMBE - Lænestol i høj kvalitet og moderne design AMBE lænestol er en moderne designer møbel håndlavet i kvalitets materialer. Med AMBE Lænestol får du en lækker, moderne og utrolig behagelig lænestol som du nærmest kan sidde en hel dag i. AMBE lænestolens former få dig til føle dig tryk og omgivet af en varm kærlighed. 
 • 585,00 kr Leverings tid: 3-7 hverdage
  Apolis 225a Tæppe - Gulvtæppe med ægte vintage look. Apolis 225a tæppe er vævet med flotte kvadrater med en flot subtile farve sammensætning. Især det elegante blå farve kombineret med det grålig giver Apolis 225a tæppe en hel særlig unikhed. Med Apolis 225a tæppe vil du få en kvalitetstæppe med ægte vintage look.
 • 585,00 kr Leverings tid: 3-7 hverdage
  Apolis Tæppe - Stylish gulvtæppe med vintage look Apolis tæppe kan kombineres med mange forskellige stilarter takket været dens subtile og farve sammensætning. Med Apolis tæppe vil du få en kvalitetstæppe med ægte vintage look. Takket være dens bomuld underlag er den også skånsom mod det underliggende gulvlag.   
 • 699,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  LISA copper hjørnebord - Smukt og moderne LISA Copper hjørnebord er lavet i stilrent og moderne design med en smuk kombination af MDF træbakke i hvid og ben i kobber. Bakken i LISA copper hjørnebord er ikke kun designet som en bakke men er også aftagelig, hvorfor den også kan bruges som en bakke. 
 • 2 999,00 kr Leveringstid: 2-4 uger
  TOPI Badeværelsemøbler - Stilfuld, Enkel og rummelig. Med TOPI badeværelse møbelsæt få du masser plads til opbevaring, så dit badeværelse fremstår ren og stilfuld. TOPI badeværelse møbelsæt består af 5 dele, og samtidig nem at samle, og med dens hvide mat farve vil den få badeværelse til at se lyst og mere rumlig ud.
 • 5 999,00 kr Leveringstid: 2-4 uger
  MODERN Møbelsæt - Lækkert, moderne sturværelsemøbelsæt MODERN møbelsæt er bygget i høj kvalitets materialer i en elegant og lækkert design.  MODERN Møbelsæt består af 2 TV-border samt 4 vægophængte skabe. Med MODERN møbelsæt får du masser af plads til opbevaring, samt en stilren, smukt stuemøbel sæt, dertil følger en minimusgaranti på 2 år, samt fri...
 • 2 699,00 kr Leveringstid: 2-7 hverdage
  MASI sofabord - Massiv sofabord i trendy Industrial look MASI sofabord er håndlavet i ægte træ hvor dens naturlig farve, mønstre er bevaret, hvorfor hvert MASI sofabord er helt unikt. Pladen er lavet i massivt akacietræ fra bæredygtig kilde og malet med klar lak. Bordben er lavet rustfri stål og med pulverlakeret sort farve.
 • 9 499,00 kr Leveringstid: 15-30 hverdage
  MEILA sovesofa - Sovesofa om natten og 3-pers siddesofa om dagen. MEILA sovesofa har alt hvad du ønsker for en sofa - Den er elegant lavet med flotte detaljer som horisontale linjer på siden af armlæn der matcher rygpuddernes, og udfoldet om natten er der rigelig plads til 2 personer, og med den smarte opbevaringsløsningen under sofaen er der hellere...
 • 1 299,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  EMMA GOLD sidebord - smukt sidebord i elegant design med bordplade i høj kvalitets MDF, belagt med harpiks, som giver den en flot reflekterende marmor udseende. Den smukke bordplade med marmor tekstur, hviler smukt på den guld farvede stel i rustfri stål.
 • 1 299,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  EMMA - smukt sidebord i elegant design med bordplade i høj kvalitets MDF, belagt med harpiks, som giver den en flot reflekterende marmor udseende. Den smukke bordplade med marmor tekstur, hviler smukt på den kobberfarvede ramme i rustfri stål. 
 • 1 399,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  NINE sidebord - træ og metal i harmonisk design. NINE sidebord er lavet i ægte FSC-certificeret achacia træ skåret ud som 9 tykke træ blokke, der giver NINE sidebord et unikt look. Selve ben og ramme består af sort lakeret metal, udformet som x der giver den stabilitet.
 • 1 299,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  GINNA hjørnebord 45 cm- Originalt designet bord i ægte sheesham træ. GINNA hjørnebord er et flot og lækkert sidebord, der er enkel men moderne. Bordpladen er håndlavet i det eksklusive FSC-certificeret sheesham træ med tydelige korn, hvilket giver hvert GINA sidebord sin egen personlighed.  OBS! Da side-/hjørnebord er håndlavet, kan der være små...
 • 1 399,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  BLOCK sidebord - Moderne med minimalistisk udtryk BLOCK sidebord er som navnet lyder 2 elegant designet bord i kvadratisk form, der tydeligt udstråler minimalismen i hele dens smukke forstand. BLOCK sidebord er lavet i høj kvalitets høj MDF, med høj glanseret overflader som en visuel fremhævning, for at give den en glat og spejlagtig look.  BLOCK...
 • 1 899,00 kr Leveringstid: 2-7 hverdage
  Nord sofabord - Moderne og simpel sofabord i den højeste kvalitet. Nord sofabord er håndlavet i ægte FSC certificeret akacie træ, hvilende på robuste og stabile ben i sort pulverlakeret stål hvilket gøre hvert eneste bord unikt og udstrålende originalitet og charme.
 • 949,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  RIVA sidebord - smukt sidebord i elegant design med bordplade i høj kvalitets sort lakeret glas. Den smukke bordplade, hviler smukt på den kobberfarvede ramme i rustfri stål - en elegant kombination af glas og metal.
Viser 1 - 21 ud af 108 produkter

Giv dit hjem et nyt look, med vores designer indretning.

Recently Viewed

No viewed products

Menu

Settings