Tæppe 

Viser 1 - 5 ud af 5 produkter
 • 899,00 kr Leveringstid: 2-7 hverdage
  ASEM Brown tæppe - Blød og flad tæppe ASEM Brown tæppe er en blød og dejlig tæppe, der med sin simple med smukke kvadranter mønstre, stadig er en blik fanger. ASEM Brown er håndvævet af dygtige tæppevæver fra Indien. Med sin korte fibre er ASEM Brown tæppe også allergivenligt, og nem at vedligeholde. 
 • 899,00 kr Leveringstid: 2-7 hverdage
  BLID Pink Tæppe - Blødt og behageligt gulvtæppe BILD tæppe er en gulvtæppe der giver rummet en hyggelig og behagelig stemning, takket være dens farve og tykke facon. Med BILD tæppe under fødderne vil du ikke længere have kolde fødder om morgen når du står op af din seng.
 • 585,00 kr Leveringstid: 2-7 hverdage
  Apolis 425b tæppe - kunstnerisk gulvtæppe  Apolis 225b tæppe er en ikke bare en tæppe men et helt kunstværk, med sine abstrakte linjer og kvadranter i forskellige farver med en subtile tone. Apolis 425b tæppe er maskinvævet i Tyrkiet.
 • 585,00 kr Leverings tid: 3-7 hverdage
  Apolis 225a Tæppe - Gulvtæppe med ægte vintage look. Apolis 225a tæppe er vævet med flotte kvadrater med en flot subtile farve sammensætning. Især det elegante blå farve kombineret med det grålig giver Apolis 225a tæppe en hel særlig unikhed. Med Apolis 225a tæppe vil du få en kvalitetstæppe med ægte vintage look.
 • 585,00 kr Leverings tid: 3-7 hverdage
  Apolis Tæppe - Stylish gulvtæppe med vintage look Apolis tæppe kan kombineres med mange forskellige stilarter takket været dens subtile og farve sammensætning. Med Apolis tæppe vil du få en kvalitetstæppe med ægte vintage look. Takket være dens bomuld underlag er den også skånsom mod det underliggende gulvlag.   
Viser 1 - 5 ud af 5 produkter

Recently Viewed

No viewed products

Menu

Settings