Side-og hjørnebord 

Viser 1 - 4 ud af 4 produkter
 • 699,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  LISA copper hjørnebord er lillebror til LISA copper sofabord, begge er kendt for: - Stilrent og moderne design med en dejlig kombination af hvid og kobber. - Aftagelig bordplade, som kan bruges som en lille rund bakke - Bordplade lavet i høj kvalitets MDF
 • 1.499,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  GINNA hjørnebord - Originalt designet bord i ægte sheesham træ. GINNA er et flot og lækkert sofabord, der er enkel men moderne. Bordpladen er håndlavet i det eksklusive sheesham træ med tydelige korn, hvilket give GINA en originalitet.  OBS! Den sofabordet er håndlavet, kan der være små farveafvigelser og ujævnheder.
 • 1.099,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  TAPA Hjørnebord, er et perfekt hjørnebord til siden af sofaen, eller diskret til en hjørne. Bordpladen er lavet af ægte Sheesham træ som en firkantet bakke, der stå på 3 elegant formet ben i sortlakeret metal.
 • 1.199,00 kr Leverings tid: 2-7 hverdage
  SAKA hjørnebord - Unik og smukt sofa-/hjørnebord SAKA hjørnebord er 2 sæt smukt designet bord inspireret af bikubens hexakon form, kærligt lavet i hånden i ægte Sheesham træ. SAKA hjørnebord passer, takket være dens enkle og moderne design, i enhver stil.
Viser 1 - 4 ud af 4 produkter

Recently Viewed

No viewed products

Menu

Settings